Izvor: Scandal.rs, 31.Maj.2020, 14:09

Nataša Bekvalac ne može da SAVLADA ćerku! Traži POMOĆ od DAČE!

Nataša Bekvalac konačno je shvatila kroz kakve je sve muke prošla njena mama Mira dok je zajedno s njom, tokom odrastanja i kasnije karijere, prolazila kroz sve probleme i patnje kojima je Nata bila izložena! NATAŠA: “KUKU MENI, ISTA JE JA!” Naime, kako piše SCANDAL!, sama Nataša je priznala da je stigla roditeljska karma jer The post Nataša Bekvalac ne može da SAVLADA ćerku! Traži POMOĆ od DAČE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac u problemu, ne može da se izbori sa ćerkom

Izvor: Tracara.com, 31.Maj.2020

Nataša Bekvalac konačno je shvatila kroz kakve je sve muke prošla njena mama Mira dok je zajedno s njom, tokom odrastanja i kasnije karijere, prolazila kroz sve probleme i patnje kojima je Nata bila izložena. Sama Nataša je priznala da je stigla roditeljska karma jer je u svojoj starijoj ćerki...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.