Nataša Bekvalac na udaru hakera: Ne pokušavajte da mi preuzmete mail i instagram

Izvor: Tracara.com, 16.Jul.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac na udaru hakera: Ne pokušavajte da mi preuzmete mail i instagram

Poslala oštru poruku Miloš Nadaždin Nataša Bekvalac ćuti u javnosti o svemu kroz šta prolazi sa suprugom Lukom Lazukićem čak i nakon nasilja koje je pretrpela u aprilu mesecu. Ipak, danas je odlučila da progovori i obratila se njemu i njegovim prijateljima koji nedeljama pokušavaju da joj preuzmemu Instagram profil i mail kako bi im to poslužilo u sudskom procesu koji se vodi protiv Lazukića. “Najljubaznije bih molila “moćne hakere” i još moćnije ‘IT stručnjake’ >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da prestanu da pokušavaju da mi preuzmu Instagram profil i mail jer je sve već počelo ozbiljno da me gnjavi i dosadno je…Man’te se ćorava posla, počnite da se bavite nekim regularnim poslovima… “ započela je ona obraćanje i dodala: “Znam, svaka promena je teška i stres je, ali na kraju to uvek izađe na dobro… Ja sam umetnička duša, ne razumem se u ovu vrstu tehnologije, znam da ne znam ali znam ko zna… Zato pažljivo.. Jer ko drugome jamu kopa sam u nju upada… Lagano, momci…” (Svet)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Besna Nataša Bekvalac preti hakerima

Izvor: Večernje novosti, 16.Jul.2018

Pevačici pokušali da upadnu na "Instagram" i mejl PEVAČICA Nataša Bekvalac u poslednje vreme je u centru pažnje zbog početka suđenja sa trećim suprugom, aj-ti stručnjakom Lukom Lazukićem, međutim, ovih dana je okupiraju i problemi vezani za internet. Bekvalčeva se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.