Nataša Bekvalac ispozirala SAMO u sakou i poslala SNAŽNU poruku!

Izvor: Svet, 27.Jan.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac ispozirala SAMO u sakou i poslala SNAŽNU poruku!

Otkako se vratila na javnu scenu, Nataša Bekvalac izgleda sve bolje, što nam je pokazala i u video spotovima za nove singlove.
Ništa manje atraktivna ova lepa Novosađanka nije ni na društvenim mrežama, na opštu radost njenih fanova. Tako je odlučila da okači selfi u crnom sakou, a uz fotografiju, okačila je i snažnu poruku za sve.
 







Погледајте >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ову објаву у апликацији Instagram














 
❤Da bi shvatio kako razmislja umetnik moras biti umetnik ili bar voleti jednog.Isto vazi i za ‘ludake’…(Obicno oni grublji ljudi tako nazivaju one preosetljive… Koji vise osecaju, Koji vise reaguju, Koji vise vole… Dr.Milena Milanovic❤
Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 26. Јан 2019. у 2:59 PST


Da bi shvatio kako razmišlja umetnik, moraš biti umetnik ili bar voleti jednog. Isto važi i za “ludake“, napisala je Nataša.
svetsvet
The post Nataša Bekvalac ispozirala SAMO u sakou i poslala SNAŽNU poruku! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.