Nataša Bekvalac broji sitno do ČETVRTOG BRAKA? Pevačicu prosio misteriozni tamnoputi muškarac u Italiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 22:28

Nataša Bekvalac broji sitno do ČETVRTOG BRAKA? Pevačicu prosio misteriozni tamnoputi muškarac u Italiji

Sada je sve jasno...

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je odmarala u Italiji, a njeni prijatelji obratili su se javnosti sa pričom da je pop diva imala četvrtu bračnu ponudu dok su bili u egzotičnoj zemlji ljubavi.

Bekvalčeva je odlučila da progovori i prizna da li je u Italiji zaista pronašla svog Romea.

- Mislim da su plaćeni za to, platio ih je drug. Došli smo do tog nivoa da plaćamo crnce. Ništa me ne pitaj! Sve moram da plaćam! - navela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pevačica, opovrgavši tvrdnje svojih prijatelja i etiketirajući ih kao potpuno lažne.

Bekvalčeva je priznala da je u pitanju samo neslana šala koja nije retka u krugu njenih prijatelja.

Da podsetimo, Nataša iza sebe ima tri braka i dve ćerkice nastale iz potpune supružničke ljubavi.

Prva velika ljubav koju je Bekvalčeva krunisala brakom bila je ona sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Zajedno imaju ćerku Hanu, a sve je krenulo po zlu nakon nesreće sportiste.

Nekoliko godina kasnije Bekvalčeva je zavolela Ljubu Jovanovića. Njihova veza privlačila je veliku pažnju javnosti, posebno zbog tajnog venčanja koje su imali. Ipak, ubrzo je došlo i do razvoda.

Poslednji brak i razvod izazvali su ipak najviše pažnje. Nataša se treći put udala, ovog puta za Luku Lazukića. Imali su bajkovito venčanje na Ibici. Nataša je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, jedne večeri, kako je pevačica tvrdila, pretrpela je nasilje od strane supruga, nakon čega ga je tužila i odmah podnela zahtev za razvod braka.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.