Nataša Bekvalac: Zbog grešaka roditelja sam postala ovakva majka!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Zbog grešaka roditelja sam postala ovakva majka!

Poznata pevačica Nataša Bekvalac će po drugi put postati majka i kako je domaća javnost upoznata, dobiće još jednu ćerkicu.

Bekvalčeva je izjavila da je njena želja ispunjena, jer je navikla da bude okružena devojčicama i da joj je Hanino odrastanje predstavljalo najlepši period u njenom životu.

- Ja sam odrasla u strašno patrijahalnoj porodici. I dan danas ne smem da kažem neke stvari pred majkom, a ne daj Bože da opsujem. Znam da to ljudi ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogu da povežu sa mnom jer sam ja uvek bila jako slobodna. Ali znajući kakve roditelje imam, a naročito kakav je bio otac, koji je bio prestrog, a umeo je ponekad i da bude grub prema nama, moja sestra kaže da oni nisu bili takvi mi danas ne bismo bile ovakve i ja se slažem sa tim. Ali to je kod osobe kao što sam ja stvaralo neke čepove i nisam mogla sve da kažem niti sve da pitam. Prosto sam znala da ako je pitam određene stvari da će mi ona odgovoriti: "Kako te nije sramota?" - ispričala je jednom prilikom Nataša u emisiji "Iz profila".

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.