Nataša Bekvalac: Ne mogu da garantujem šta će se desiti sutra!

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Ne mogu da garantujem šta će se desiti sutra!

Nataša Bekvalac, pop pevačica, otkrila je da ne zna i ne može da pretpostavi šta joj život nosi, pa nikad ne može da garantuje šta će se desiti sutra.

Nataša Bekvalac, novosadska pop pevačica, u srećnom je braku sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem, sa kojim će kroz nekoliko meseci proslaviti drugu godišnjicu. Na izjavu da ne zna da li je on bio pravi izbor za nju, rekla je:"Ne želim da pričam o svom životu kao da se završio jer ne znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << šta će se desiti sutra i ne mogu to da garantujem. Da znamo šta će se desiti sutra, svi bismo bili srećniji i zadovoljni do kraja života i ne bismo imali probleme koje imamo, pa tako će i život pokazati da li je on pravi i jedini" izjavila je pevačica za Exkluziv.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.