Nastup Nataše Bekvalac sa MAC nagrada konačno na YouTube-u! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup Nataše Bekvalac sa MAC nagrada konačno na YouTube-u! (VIDEO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac oduševila je region spektakularnim nastupom na dodeli MAC nagrada.

Petominutni šou koji je priredila u Areni od danas je konačno na You Tube-u.

Moćna poruka "Nisi sama" koju je Bekvalac te noći nosila i na pojasu svoje haljine pred sam nastup vidi se na samom kraju snimka.

Pevačica je ovim želela da poruči svim ženama koja prolaze kroz teške periode iz bilo kog razloga da uvek mogu da nadju izlaz, kao što je to i ona učinila.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PET MINUTA SVETSKOG SPEKTAKLA! Nastup Nataše Bekvalac sa MAC nagrada konačno na You tube-u! Pogledajte prvi! (VIDEO)

Izvor: Svet, 03.Feb.2019, 12:12

Pop zvezda Nataša Bekvalac oduševila je region spektakularnim nastupom na dodeli MAC nagrada.. Petominutni šou koji je priredila u Areni od danas je konačno na You Tube-u.. . Moćna poruka ‘Nisi sama’ koju je Bekvalac te noći nosila i na pojasu svoje haljine pred sam nastup vidi se na samom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.