Nakon saznanja da će postati roditelji, Luka spremio verenički prsten za Natašu

Izvor: Story, 05.Avg.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon saznanja da će postati roditelji, Luka spremio verenički prsten za Natašu

Nataša Bekvalac je u drugom mesecu trudnoće sa izabranikom Lukom Lazukićem. Pevačica je putem svoje menadžerke potvrdila lepe vesti. – Tačno je! Nataša je trudna, neće davati nikakve izjave u vezi s tim, budući da je još rano. Biće vremena – rekla je Natašina saradnica Tanja Mrkić. Nataša i Luka neizmerno su srećni zbog saznanja ... The post Nakon saznanja da će postati roditelji, Luka spremio verenički prsten za Natašu appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NATASA BEKVALAC POTVRDILA DA JE TRUDNA Luka vec spremio prsten

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2017, 00:26

Pevačica i biznismen posle tri meseca veze saznali da će postati roditelji, Lazukić u zlatari već naručio prsten, posle čega će je zaprositi..FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ..Nataša Bekvalac (36) u drugom je mesecu trudnoće sa dečkom Lukom Lazukićem (35)! Popularna pevačica za Kurir je preko svoje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.