Nakon prave porodične drame, Nataša Bekvalac u ovome pronašla SPAS! (foto)

Izvor: Story, 05.Jul.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon prave porodične drame, Nataša Bekvalac u ovome pronašla SPAS! (foto)

Pevačica Nataša Bekvalac u aprilu tekuće godine prijavila supruga Luku Lazukića da je fizički nasrnuo na nju. Nakon trudnoće, porođaja, a zatim i prave životne drame, pred fanove se vratila snažnija nego ikada, a sada i otkrila gde se nalazi izvor njene pozitivne nerergije.   – Zahvalna – potpisala je Nataša fotografiju, na kojoj se ... The post Nakon prave porodične drame, Nataša Bekvalac u ovome pronašla SPAS! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Goca uslikala mišićavog Rašu: SREĆNA SAM što se svakog jutra budim pored OVAKVOG muškarca!

Izvor: Story, 05.Jul.2018

Pop zvezda Goca Tržan oduvek je isticala da voli nudističku plažu i da uživa da se kupa bez kupaćeg kostima. Uprkos tome, pevačica je nedavno naišla na osudu javnosti kada je objavila fotografiju u toplesu, na kojoj je pozirala okrenuta leđima foto-objektivu, a otkrila je koliko vodi računa...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.