Izvor: Blic, 24.Apr.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRIJATAN detalj IZA ZATVORENIH vrata na suđenju Nataše i Luke: Evo zašto se pevačica rasplakala!

Kako "Blic" ekskluzivno saznaje, Nataša Bekvalac se u sudnici u Prvom osnovnom tužilaštvu zadržala preko četiri sata zato što ju je pet advokata koji su zastupali Luku Lazukića unakrsno ispitivalo! Ono što je najčudnije jeste da Natašinim advokatima, kako "Blic" saznaje, nije bio dozvoljen ulazak u sudnicu i Nataša je sve vreme morala da odgovara na pitanja Lukinih advokata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SAZNAJEMO: Natašu TRI SATA ISPITIVALO PET LUKINIH ADVOKATA! Evo šta kaže naš izvor sa lica mesta!

Izvor: Svet, 25.Apr.2018, 13:03

Danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu Nataša Bekvalac dala svoj iskaz pred tužiocem i pet advokata Luke Lazukića.. “Nataša je tri sata davala iskaz i za sve to vreme su je ispitivali svi Lukini advokati. Njih petoro joj je postavljalo pitanja vezana za njihov brak, odnos,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.