NE LIČI NA SEBE! Nataša Bekvalac, mršava i bleda, u Centru za socijalni rad! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE LIČI NA SEBE! Nataša Bekvalac, mršava i bleda, u Centru za socijalni rad! (FOTO)

Kao priviđenje...

Popularna pevačica Nataša Bekvalac oko 13 časova stigla je u Centar za socijalni rad, kako bi Luka Lazukić video njihovu ćerku Katju na pola sata koje mu je sud odredio.

Nataša je došla u pratnji advokatice i dadilje, a čim se pojavila u jednostavnim farmericama i bez šminke svi su bez reči gledali koliko je pevačica smršala.

Kako se čini, Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada nije ni bila mršavija, a kao i do sada, prilikom poseta Centru za socijalni rad, nije pričala niti se smeškala, već je vidno neraspoložena projurila pored okupljenih fotoreportera.

Čim je isteklo pola sata, koliko je sud odredio da Luka može da provede sa malom Katjom, Nataša je došla po dete, ali ovaj put u pratnji ćerke Hane koju je dobila sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem.

VRELE OBLINE Guza voditeljke Parova je SAVRŠENA! A vlažne gaćice se usekle... Muškarci, zbogom pameti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.