NATASA SE NEDAVNO RAZVELA OD LJUBE A OVAKO JE IZGLEDALO NJIHOVO VENCANJE FOTO

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATASA SE NEDAVNO RAZVELA OD LJUBE A OVAKO JE IZGLEDALO NJIHOVO VENCANJE FOTO

Pred nešto više od dve godine pop zvezda Nataša Bekvalac udala se drugi put u svom životu i to za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića.

Nažalost, njihova bajka kratko je trajala, te su se oni pre samo nekoliko dana razveli, aLjuba je napustio Natašin stan u kojem su do skoro živeli zajedno sa njenom ćerkom iz prvog braka, Hanom Ikodinović.

Bekvalčeva je ubrzo nakon tajnog venčanja, koje se dogodilo u januaru 2015. godine, gostovala u emisiji Ognjena >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Amidžića, gde je premijerno pokazala fotografije sa intimne proslave sklapanja braka u Natašinom stanu.

- Nas dvoje sami. Naša matičarka i kumovi. Moj kum je bio moj najbolji drug Alen Stajić. Družimo s eveć sedam godina. On je inače producent celog mog albuma. On drži moju karijeru poslednjih godina. S obziorm na to da sam drugaricu već imenovala u kumu, logično je da mi kum bude najbolji drug. Ljubin kum je bio njegov prijatelj Nemanja - ispričala je tada sveže udata pevačica i dodala:

- Bilo je ležerno. Bilo je duhovito. Bili su jako svi rasploženi. Ja sam Alenu javila dan pre, ako i Ljuba njegovom drugu. Mislili su izprva da je neka šala. Pitao me šta da kupi, ja mu rekla "ma samo dođi". Zato je malo obučen čudnije - otkrila je plavokosa Novosađanka u emisiji "Ami Dži šou".

Još slika sa venčanja pogledajte u videu!
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Danas se Nataša i Ljuba razvode, a pre dve godine imali su bajkovito venčanje, pogledajte i kakvo! (video)

Izvor: Svet, 15.Mar.2017

Pred nešto više od dve godine pop zvezda Nataša Bekvalac udala se drugi put u svom životu i to za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića.. Nažalost, njihova bajka kratko je trajala, te su se, kako mediji pišu, pre samo nekoliko dana razveli.. . Bekvalčeva je ubrzo nakon tajnog venčanja, koje se...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.