Izvor: Blic, 10.Feb.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC SPREMNA ZA VELIKO SLAVLJE Otkrila detalj koji do sada niko nije znao

Pevačica Nataša Bekvalac pohvalila se video snimkom na kom se vidi da je njena ćerka Katja prohodala, kao i da bosonga šeta po hodnicima hotela u kom se trenutno nalaze.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac OTKRILA DO SAD NEPOZNATE detalje o Hani i Katji

Izvor: Story, 10.Feb.2019

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno sa svojim naslednicama boravi na Kopanoniku a pre samo nekoliko časova na svom Instagram profilu pohvalila se prvim koracima kćerke Katje.  Odmor od mnogobrojnih obaveza, novosadska Barbika pronašla je na ovom lepom odmaralištu, a svoje slobodno vreme provodi...

Nastavak na Story...

USKORO SPREMAJU VELIKO SLAVLJE! Nataša Bekvalac pokazala svoje ćerke, pa otkrila DETALJ o njima koji niko do sada nije znao! (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Feb.2019, 14:21

Raznežila sve fanove. . Naša popularna pevačica i članica žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" Nataša Bekvalac ima veliki...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.