Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATAŠA BEKVALAC ODLEPILA NA NASTUPU! Iz čista mira podigla haljinu pa pokazala publici GAĆICE i MEĐUNOŽJE!

Pop zvezda Nataša Bekvalac sinoć je nastupila u Tivtu, a koliko je atmosfera bila dobra dokazuje i to što je zgodna pevačica u jednom trenutku, tokom đuskanja na bini, iznenadila publiku i podigla haljinu. Nataša je u Tivtu pred nekoliko hiljada ljudi izvodila svoje najveće hitove, a okupljeni su uglas pevali sa njom svaki stih. The post NATAŠA BEKVALAC ODLEPILA NA NASTUPU! Iz čista mira podigla haljinu pa pokazala publici GAĆICE i MEĐUNOŽJE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac na koncertu pokazala gaćice publici

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2019

Pjevačica Nataša Bekvalac nastupila je u Tivtu, a koliko je atmosfera bila dobra dokazuje i to što je zgodna pjevačica u jednom trenutku, tokom đuskanja na bini, iznenadila publiku i podigla haljinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.