NATASA BEKVALAC NEMA SRECE U LJUBAVI I BRAKU Razvod je moj najveci zivotni poraz

Izvor: medio.rs, 15.Mar.2017, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATASA BEKVALAC NEMA SRECE U LJUBAVI I BRAKU Razvod je moj najveci zivotni poraz

Nataša Bekvalac veoma teško podnosi rastanak od drugog muža, bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića

Pevačica je juče rano ujutru otišla iz Beograda za Pariz sa ćerkom Hanom kako bi se sklonila od paparaca i novinara. Njeni prijatelji tvrde da je neutešna što joj se i ovaj brak raspao i da stalno ponavlja kako je ovo njen drugi veliki poraz u životu.

- Teško joj je, često zaplače, ali se trudi da bude jaka da je Hana ne bi gledala slomljenu. Stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ponavlja kako je mislila da će ovog puta to biti ljubav za ceo život. Ona razvod doživljava veoma tragično, kaže da je to njen najveći poraz u životu - prenosi pevačicina bliska prijateljica.

Ona tvrdi da je Nataša namerno napustila Srbiju kako bi lakše podnela sve što joj se događa.

- Ljuba i Nataša se još vole, oboje pate. Njoj je nepodnošljivo da u ovom momentu bude u stanu u kom je živela sa njim. Zato je otputovala za Pariz sa Hanom. Devojčici je za tri dana rođendan i obema je krivo što ga neće proslaviti sa Ljubom, ali je Nataša rešila da učini sve da njena ćerka ne oseti koliko joj je teško i da je zaštiti od svega - kaže naša sagovornica.

Nataša juče na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", dok je čekala avion za Pariz, nije želela da daje izjave za medije. Ona je, međutim, posle razvoda sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem više puta isticala da je razvod za nju najtraumatičnije iskustvo u životu.

- Upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Kada se jedna porodica razbija, to je bar za mene veliki stres, gubitak, poraz i životni neuspeh - govorila je Nataša, a njeni prijatelji kažu da se i sada oseća isto kao pre šest godina kada se prvi put razvela.

Nataša Bekvalac imala je buran ljubavni život. Kao gimnazijalka zaljubila se u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića, zbog kog je napustila roditeljski dom i otišla u Podgoricu. Kada ju je otac Dragoljub vratio u rodni Novi Sad, lepa Nata je izgubila glavu za dve decenije starijim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom, sa kojim je nekoliko godina bila u burnoj vezi.

Nakon kraha te romanse, bivši rukometaš Vlada Mandić je upoznao pevačicu sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, sa kojim je bila pet godina u braku, a zatim i sa njenim drugim mužem Ljubom Jovanovićem. Između dva raskida sa Ljubom, pevačica se zabavljala sa manekenom Vladom Vuksanovićem.

Bekvalčevu su mediji povezivali i sa Sergejom Trifunovićem, Vladom Georgievim, Novakom Đokovićem, Ćazimom Osmanijem i Sašom Kovačevićem, ali ona nikada nije potvrdila vezu ni sa jednim od njih.

INFORMER.RS
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.