NAKON RAZVODA POKAZAO NOVU DEVOJKU! Osvanula FOTKA bivšeg muža Nataše Bekvalac sa DEVOJKOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON RAZVODA POKAZAO NOVU DEVOJKU! Osvanula FOTKA bivšeg muža Nataše Bekvalac sa DEVOJKOM! (FOTO)

Više se ne kriju!

Pre nekoliko dana Luka Lazukić i Nataša Bekvalac su se zvanično razveli, a kako mediji navode biznismen je već uplovio u novu romansu. Naime, on je ušao u vezu sa Slađanom Ivanišević.

Pročitajte i:

HALID NA SUĐENJE DOŠAO SAMOUVEREN, a onda se desilo OVO: Pobesneo je!

DA LI JE OVO KRAJ?! DUŠKO otpratio KARLEUŠU sa Instagrama, a evo šta je ona uradila povodom toga

Nakon 15 godina od njene smrti RADA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << POKAZALA KAKO JE IZGLEDALA NJENA MAJKA: Naježićete se od ovih reči

Vest o ovoj romansi proširila se pre nekoliko dana, ali nije bila potvrđena od strane Slađane i Luke sve do danas. Plesačica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa Lukom i stavila emotikone srca.

Mnogi su se iznenadili kada su čuli da su njih dvoje u vezi s obzirom na to da se Slađana družila sa Natašinom sestrom Draganom.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.