Muškarac koji je UPAO Nataši Bekvalac na imanje u Čeneju IDE NA SUD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 23:08

Muškarac koji je UPAO Nataši Bekvalac na imanje u Čeneju IDE NA SUD!

Pevačicu je ovaj događaj uznemirio i uplašio...

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužni predlog protiv Dragana V. (48), iz Brusa, osumnjičenog za proganjanje pevačice Nataše Bekvalac.

Prema pisanju "Večernjih novosti", glavni pretres je zakazan za 18. jun. Njemu se na teret stavlja da je 3. maja, nešto posle 11 sati, navodno sa cvećem i poklonima, uspeo da uđe na Salaš 234 u Čeneju u blizini Novog Sada, gde je Bekvalčeva od početka pandemije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kovida 19 sa decom provodila dane.

Objavu dijeli Nataša Bekvalac (@bekvalceva) Tra 2, 2020 u 9:04 PDT

Dok se igrala sa decom, Nataša Bekvalac je, ugledala nepoznatog čoveka na svom posedu, što ju je veoma uznemirilo i uplašilo. Od nepoznatog muškarca je zahtevala da odmah napusti njenu kuću, što je ovaj i učinio.

O onome što joj se dogodilo pevačica je odmah obavestila policiju, koja je u noći između 3. i 4. maja, oko jedan sat posle ponoć,i pronašla osumnjičenog Dragana V. iz Brusa.

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.