Magična noć za pamćenje: Nataša Bekvalac na YouBox aplikaciji

Izvor: Tracara.com, 30.Maj.2020, 08:01

Magična noć za pamćenje: Nataša Bekvalac na YouBox aplikaciji

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi. Nakon nezapamćenog spektakla koji nam je prošle nedelje priredila Jelena Karleuša, serija YOUBOX koncerata se nastavlja, i jedna od najvećih zvezda u regionu, Nataša Bekvalac, uvešće nas u svoj magični svet prepun emocija i pozitivnih vibracija. „Potrudićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se da publika oseti da je sa nama na divnom mestu u Vojvodini, koje smo odabrali za lokaciju koncerta. Organizovaćemo romantičnu noć za prijatelje punu ljubavi.“ Pored svojih najvećih hitova, Nataša Bekvalac izvešće i neke starije pesme koje nije nikada izvodila, kao i nekoliko pesama svojih kolega za koje kaže da imaju posebno mesto u njenom srcu. Mala plava, Muško više ne mogu, Ponovo, Mala leđa, samo su neke od numera koje ćemo imati prilike da čujemo u nikada emotivnijem izvođenju Nataše Bekvalac. „Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa.“ Za nepunih mesec YOUBOX muzička striming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na Google Play prodavnici i App Store-u. Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Apple i Android korisnicima. The post Magična noć za pamćenje: Nataša Bekvalac na YouBox aplikaciji appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAGIČNA NOĆ KOJU ĆEMO DUGO PAMTITI Koncert Nataše Bekvalac na YOUBOXU

Izvor: Blic, 30.Maj.2020

U nedelju, 31.05, jedna od najpopularnijih pevačica, Nataša Bekvalac, održaće koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.