Luna Lu: Nataša, promeni dilera!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Lu: Nataša, promeni dilera!

naslov: 
Luna Lu: Nataša, promeni dilera!



excerpt: 
Voditeljka TV B92 na Fejsbuku isprozivala pevačicu zbog stiha u novoj pesmi "na belom ću da umrem"...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Voditeljka B92 Suzana Zlatanović alijas Luna Lu juče je na svom Fejsbuk profilu napala Natašu Bekvalac, revoltirana njenim novim singlom "Ja sam dobro". Prekjuče smo objavili tekst ove veoma dvosmislene pesme, čiji prvi stih refrena glasi: "Na belom ću da umrem, da se odmorim..." Upravo ta rečenica u numeri, za koju mnogi tvrde da će biti hit, inspirisala je Lunu Lu da oplete po pevačici: "Bekvalac, promeni dilera ili na čemu i kakvim stihoklepcima odrastaju ova deca", napisala je na Fejsbuku, a ispod okačila celu pesmu, koju je, inače, Nataša sama napisala.
U želji da čuju da li su komentari voditeljke povredili novosadsku barbiku, novinari su pozvali Natu, koja je saslušala pitanje, a onda kratko rekla: "Na traci sam za trčanje, čujemo se kasnije", a nakon toga se više nije javila.
 



slika_mala: 




Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.