Luki Lazukiću je danas izrečena pravosnažna presuda, a Nataša Bekvalac zatim objavila video u kom je na ivici SUZA!

Izvor: Press, 03.Sep.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luki Lazukiću je danas izrečena pravosnažna presuda, a Nataša Bekvalac zatim objavila video u kom je na ivici SUZA!

U toku današnjeg dana Luka Lazukić je dobio prvostepenu presudu u kojoj je osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog fizičkog napada na Natašu Bekvalac.
Foto:puls
Pevačica se tim povodom nije oglašavala, ali je na društvenim mrežama na simboličan način pokazala da je njen život otišao u potpuno drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smeru.
Naime, ona je sa sestrom Kristinom Bekvalac posetila Arenu, dvoranu u kojoj je zakazala veliki koncert za narednu godinu.
Nataša Bekvalac • bekvalceva / Instagram
Suočena sa veličinom prostora, Nataša je na ivici suza šaljivo poručila da je "nekada imala lak život", te da želi, poput deteta, da kaže "puj-pike ne važi", i odustane od tako velikog koncerta.
Međutim, osim obožavalaca u tome su je razuverile i kolege, te joj je, između ostalih, Milica Todorović poslala poruku podrške, dok joj je Dušica Jakovljević poručila da joj daje rok od deset dana maksimalno da rasproda Arenu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.