Lukas kod Jovane i Srđana u Jutarnjem: ZAŠTO LUKA LAZUKIĆ NIJE ZADRŽAN U PRITVORU, a ja jesam?!

Izvor: Svet, 19.Apr.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas kod Jovane i Srđana u Jutarnjem: ZAŠTO LUKA LAZUKIĆ NIJE ZADRŽAN U PRITVORU, a ja jesam?!

Aca Lukas gostovao je u Jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i govorio o svom slučaju i slučaju Nataše Bekvalac i Luke Lazukića.
“Nisam došao da se pravdam, ja sam osuđen, već sam došao da pitam u čemu je razlika između mene i Lazukića?! Ja dobijem pritvor ili da priznam delo, a Lazukića puštaju da se brani sa slobode. Ja njega ne poznajem uopšte, ali želim da pitam. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je jedino pitanje zbog kojeg sam se ja javio da komentarišem. Ja jesam osuđen i priznao sam, to je jedna stvar”, rekao je Lukas Jovani.
Na Jovanino pitanje da li je ovde reč samo o selektivnoj pravdi, ili je ipak došao i da podrži koleginicu i pomogne joj, on je rekao:
“Ja ne mogu nikome da pomognem, niti meni ne može neko da pomogne. To se radi preko suda. Ja mogu da osudim nasilje i da kažem da je u mom slučaju nasilnik bio javna ličnost, a u njenom da je javna ličnost ona koja je prebijena. I u jednom i u drugom slučaju nas razvlače”, dodao je on.
Lukas je ispričao da ima zabranu prilaska Sonji Vuksanović godinu i po dana.
“Viđali smo se na njenu inicijativu, toliko o tome. A zabranjen mi je prilazak godinu i po dana. Nikada Sonju nisam pitao što je to uradila i nikada više nismo pričali o tome. Nisam se još sudski razveo.”
Svetprintscreen
The post Lukas kod Jovane i Srđana u Jutarnjem: ZAŠTO LUKA LAZUKIĆ NIJE ZADRŽAN U PRITVORU, a ja jesam?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.