Lazukiću NIJE DOBRO! Lukina ROĐENA SESTRA došla na Natašin nastup kako bi joj pružila podršku! (FOTO)

Izvor: Svet, 18.Jun.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazukiću NIJE DOBRO! Lukina ROĐENA SESTRA došla na Natašin nastup kako bi joj pružila podršku! (FOTO)

Nataša Bekvalac održala je u subotu veče u Beogradu fenomenalni povratnički nastup pred oko 1000 fanova. Pop zvezda je sijala u punom sjaju, izgledala je bolje nego ikad i pokazala je da svaka žena može da prebrodi nedaće koje joj se dese zbog pogrešnog odabira partnera.
Među novinarima, poznatim ličnostima, Natašinim fanovima i prijateljima te večeri se na splavu River našla i Ana Kalinić, rođena sestra Luke Lazukića. Ana je u protekla dva meseca javno pružala podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svojoj snaji ističući da zna i veruje da je Lazukić tukao i da je bio nasilan.
Ana se na Fejsbuku pohvalila da se bila na Natašinom koncertu ne krijući oduševljenje:

SvetE-STOCK.US
The post Lazukiću NIJE DOBRO! Lukina ROĐENA SESTRA došla na Natašin nastup kako bi joj pružila podršku! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OPASNE PROZIVKE: Sestra Luke Lazukića bila na Natašinom POVRATNIČKOM nastupu - evo ŠTA se desilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2018

Iznenađenje u publici...Na prvom nastupu Nataše Bekvalac u Beogradu, četiri meseca nakon porođaja i dva meseca od fizičkog nasilja koje je pretrpela od svog supruga IT stručnjaka Luke Lazukića, prisustvovala je Lukina rođena sestra Ana Kalinić...ŠTA ĆE REĆI KARLEUŠA? Britanski navijač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.