LJUBIN TATA: SINE, ŠTA ĆE TI NATAŠA BEKVALAC?

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBIN TATA: SINE, ŠTA ĆE TI NATAŠA BEKVALAC?

Ne miriše Natu. Milan Jovanović, otac rukometaša Ljube Jovanovića i dečka Nataše Bekvalac, kaže da je veza njegovog sina s „novosadskom barbikom“ prolazna, ali da se ne meša u njegov izbor. On je u intervjuu za Puls otkrio da potencijalna snajka nije bila kod

Ne miriše Natu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Milan Jovanović, otac rukometaša Ljube Jovanovića i dečka Nataše Bekvalac, kaže da je veza njegovog sina s „novosadskom barbikom“ prolazna, ali da se ne meša u njegov izbor. On je u intervjuu za Puls otkrio da potencijalna snajka nije bila kod njega da se upoznaju, iako se već dva meseca zabavlja s Ljubom.

- Ma, ne znam ja ništa. To je prolazno, nije ništa ozbiljno. Kakva veza, mani to. To je njegov izbor, ja se njemu u to ne mešam - rekao je Milan i dodao da ne smeta što Nata ima dete i propali brak iza sebe:

- Dobro, kakve veze ima. Onda je ona sve prošla. Zna sve. Bila je kraljica šećera, pa kraljica vode, što da sad malo ne bude kraljica rukometa?! Još joj samo to fali.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac raskinula s Ljubom?!

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Milan Jovanović, otac rukometaša Ljube Jovanovića i dečka Nataše Bekvalac, kaže da je veza njegovog sina s „novosadskom barbikom“ prolazna avantura. Izgleda da je upravu, jer neki mediji još uvek spajaju ovaj par, dok drugi prenose kako je njihova veza završena, jer je Nata isuviše ranjiva...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.