Kupite SVET! Progovorila Ljubina ljubavnica: Kako sam uništila brak Nataše Bekvalac! Jelena živi u strahu da je Novak vara! Porodična tragedija Milana Stankovića!

Izvor: Svet, 23.Mar.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite SVET! Progovorila Ljubina ljubavnica: Kako sam uništila brak Nataše Bekvalac! Jelena živi u strahu da je Novak vara! Porodična tragedija Milana Stankovića!

Novi broj SVETA je u prodaji na svim kioscima!
EKSKLUZIVNO! Ljubavnica Ljube Jovanovića Branka Vuković: Kako sam uništila brak Nataše Bekvalac!
Plus! Bekvalčeva u depresiji zbog Ljubine prevare, ide kod psihijatra!
OTKRIVAMO sve o bračnim problemima: Jelena živi u strahu da je Novak vara!
Ona je opsednuta njime, najradije bi ga odvojila od celog sveta!
TRAGEDIJA! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Milan Stanković našao očeva pisma iz zatvora: Mislim da mi je otac ubijen iz krnve osvete!
ŠOKANTNO! Pijani Miroslav Ilić demolirao kancelariju svog menadžera!
PROZIVKE! Jelena Krunić u skandaloznom intervjuu otkriva sve šokantne stvari o Ljubi Pantović i njenoj ćerki i poručuje: ‘Ljuba je ista ku*vetina kao njena ćerka’!
PUKLO PRIJATELJSTVO! Posvađale se Karleuša i Marija Šerifović!
Šokantne slike poznate lepotice bez šminke!
Kom pevaču su prislonili pištolj uz glavu!
Strašan rat dve zvezde!
Sve ovo, ali i još puno skandala, sukoba, paparazzo fotografija iz noćnih klubova, afera, preljuba i svega što poznati žele da sakriju od vas samo u štampanom izdanju SVETA koji je u prodaji od petka, 24. marta!
ČITAJTE SVET – TABLOID SA NAJDUŽOM TRADICIJOM!
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.