Karleuša i Nataša Bekvalac biraju MINIMALISTIČKU ELEGANCIJU u dekorisanju jelke - Tihi LUKSUZ obara s nogu, ovo je trend i u SVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 13:50

Karleuša i Nataša Bekvalac biraju MINIMALISTIČKU ELEGANCIJU u dekorisanju jelke - Tihi LUKSUZ obara s nogu, ovo je trend i u SVETU

Oni koji su opsednuti prazničnom dekoracijom jedva čekaju pogodni momenat da izvade svoju jelku iz skladišta, obuku je u najglamurozniji outfit i dopuste joj da postane centralna tačka njihovog enterijera. Ukoliko i vi pripadate ovoj grupi ljudi, otkrivamo vam koji su glavni trendovi za dekoraciju jelki ove godine!

Ukrašavanje novogodišnje jelke je poseban ritual za većinu ljudi. Neki posebnu pažnju daju izboru ukrasa, boja i stila, dok drugi na jelku stavljaju ukrase koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za njih imaju posebnu, sentimentalnu vrednost i asociraju ih na dane detinjstva i neke drage ljude.

Ove godine, mnogi vrhunski dekorateri će uključiti jelke realnog izgleda. Ne morate nužno da kupite pravo drvo svake godine. Prodavnice sada nude realističnije izbore, dostupne u brojnim stilovima.

Još jedan apsolutni trend u svetu kada je dekoracija u pitanju je minimalistički Bela je omiljena boja za dekoraciju praznika jer podseća na snežne pejzaže. Potpuno bela jelka je prelep način da oponašate prirodno okruženje. Sa vencem od pompona i sijalicama, ovo fantastično drvo je spremno za praznike za nekoliko minuta.

Najneobičnije rešenje je odabrala Kim Kardašijan koja je kuću ispunila jelkama bez ijednog jedinog ukrasa. U foajeu ogromnog zdanja vrednog 60 miliona dolara, smešteno je skoro desetak jelki koje su dekorisane samo veštačkim snegom.

Foto: Instagram printscreen/kimkardashian

Veoma slično njoj, uradila je i srpska pevačica Jelena Karleuša. Njene tri jelke, takođe, nemaju ukrase, već samo mnoštvo iskričavih lampica, a nekoliko ogromnih crvenih kugli u podnožju izgledaju zaista ekskluzivno.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Karleuša (@karleusastar)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.