Izvor: Press, 17.Okt.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO SU ME PROSILI MALO SAM SE UDAVALA! Nataša Bekvalac nasmejala naciju u Amidži šouu!

Pop zvezda Nataša Bekvalac je tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića otkrila neke nepoznate stvari o sebi, ali je kao i uvek uspela da nasmeje gledaoce.
– Mnogi se zezaju na račun mojih udaja, a kad bi znali koliko puta su me pitali da se udam, malo sam se udavala – rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Nataša Bekvalac na početku emisije, pa dodala:
– Zaljubljujem se toliko često… Nedavno sam guglala “šta je zaljubljivanje”, stvarno me je zanimalo. Kad se zaljubim, ja sam potpuno drugačija. Kad pričamo o tome, ja sam potpuna budala.

– Svaki muškarac u mom životu je bio pravi za mene u tom trenutku. Nema pogrešnih, to sam tada htela. Oni su ogledalo mene. Nadam se da ću u budućnosti upoznati nekog muškarca koji će mi odgovarati – izjavila je Nataša.
– Udavala sam se jer sam mislila da to tako treba, sada mi papir ne znači mnogo – kazala je pevačica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.