KO ŽELI DA LEGNE U KREVET NATAŠE BEKVALAC, može za 1.000 EVRA! Pevačica ima novi BIZNIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 11:11

KO ŽELI DA LEGNE U KREVET NATAŠE BEKVALAC, može za 1.000 EVRA! Pevačica ima novi BIZNIS

Snašla se.

Kogod želi da bar na kratko oseti kako uživa Nataša Bekvalac i legne u njen krevet, može to da priušti sebi za 1.000 evra po danu, koliko košta iznajmljivanje njene vule u Čeneju.

Pošto ne želi da kuka, ona je smislila kako da dođe do novca i otvorila vrata svog malog raja za sve koji žele da plate. Kuća ima 400 metara kvadratnih, kompletno je nameštena, bazen je nov i besprekorno održavan, baš kao i travnjak, koji Nata sama kosi. Svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kutak pažljivo je osmišljen i uređen da porodici pruži punu privatnost i uživanje, počevši od prostorne dnevne sobe sa velikom ugaonom garniturom koja daje dovoljno prostora za igranje i druženje u slučaju da vremenske prilike ne dozvoljavaju da se sve to obavlja u bašti ili pored bazena.

Za one koji bi da se udobno smeste i gledaju film na raspolaganju je drugi dnevni boravak, gde pored prostrane garniture ima fotelja i taburea, a centralno mesto na zidu zauzima veliki televizor.

In a place like this no one is innocent...

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 3, 2020 at 9:37am PDT

Nata je želela da spavaća soba bude u tamnim tonovima i da pored udobnog kreveta prostor bude vešto osvetljen. Slično je opremljeno i preostalih pet spavaćih soba, a tu su i tri prostrana kupatila. Iz dnevne sobe izlazi se na prostranu terasu, ispunjenu cvećem i lepim garniturama, odakle se pruža pogled na cek+lo imanje koje se prostire na čak 3.500 kvadrata.

U bazenu i na ležaljkama i ljuljaškama prostor je zagarantovan. I za decu je predviđen poseban prostor sa trambolinama, pošto u blizini nema komšija. Žurka može da traje od jutra do sutra.

BONUS VIDEO: (VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.