JOŠ UVEK NE MOŽE DA PRIČA O TOME: Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama

Izvor: Story, 03.Maj.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ UVEK NE MOŽE DA PRIČA O TOME: Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama

Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o svom privatnom životu i bivšem mužu Luki Lazukiću koji je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda koje joj je naneo. Pevačica je u “Exkluzivu” prvo ispričala sve o svojim ćerkama i njihovom odrastanju, a zatim se dotakla i ove bolne teme. – Moje ćerke ... The post JOŠ UVEK NE MOŽE DA PRIČA O TOME: Nataša Bekvalac se rasplakala pred kamerama appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Miu Borisavljević jedan postupak njene ćerke i muža JAKO NERVIRA

Izvor: Story, 03.Maj.2019

Pevačica Mia Borisavljević uveliko radi na svom novom albumu, a vreme oko praznika iskoristila je da ga provede sa svojom porodicom. Pevačica je pred “Premijernim” kamerama otkrila kako je njena ćerka Ema reagovala na praznik i da li joj je u nečemu pomagala. – Ona je mala, ali vidi da je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.