JELENA ROZGA JE LUDILO MOZGA! Nataša Bekvalac OVIM ČINOM napravila spektakl pred krcatom dvoranom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 14:39

"JELENA ROZGA JE LUDILO MOZGA!" Nataša Bekvalac OVIM ČINOM napravila spektakl pred krcatom dvoranom

Potez nie damski, ali su svi oduševljeno gledali u pevačicinom pravcu!

Hrvatska zvezda Jelena Rozga napravila je pravi spektakl u Beogradu, u prepunoj beogradskoj dvorani, čemu je svedočila ekipa portala Srbija Danas, koja se našla na licu mesta..

Među prvima  se pojavila pevačica Nataša Bekvalac, koja je u samom startu napravila pometnju, jer se izuvala na samom ulasku u arenu.

Lepa Nata je izašla sa osmehom na licu i oduševila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve prisutne svojim stajlingom. Priznala nam je koliko je uzbuđena pred sam početak koncerta.

- Jelena Rozga je ludilo mozga! Očekujem njeno najbolje izdanje do sada! Očekujem da ovo bude njena krunica! Znam kako je pred koncert, potpuna anestezija, ali kasnije bude dosta lakše, jedna potpuno druga energija. Ja nju mnogo volim, i često se čujemo, a snimićemo i duet! Što se tiče njenih pesama najemotivnije reagujem na "Žena, majka, kraljica". Inače, došla sam zbog "aftera" - otkrila je pevačica kroz smeh, a potom se uputila ka ulazu.

Međutim, u jednom trenutku je sa velikom prirodnošću zastala i promenila obuću, što je na trenutak nateralo sve prisutne da zastanu i pogledaju nesvakidašnju scenu.

Nataša se smestila u separe koji se nalazio tik do bine, a veštom oku naših reportera nije promakao momenat u kome je pevačici prišla koleginica Aleksandra Prijović i srdačno se pozdravila. Mogli smo da primetimo i to da je Nata zaista održala obećanje, cigaretu zaista nije zapalila.

Detalje atmosfere pogledajte u prilogu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.