Isplivale fotografije: Ovako je Nataša Bekvalac izgledala na venčanju! FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Sep.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivale fotografije: Ovako je Nataša Bekvalac izgledala na venčanju! FOTO

Pop pevačica Nataša Bekvalac udala se pre par dana za Luku Lazukića na Ibici, a sada su se pojavile i prve zvanične fotografije.

Ovo je Nataši treći brak, a uzela je i muževlje prezime. Venčanje na Ibici organizovanu je u prisustvu najbliskijih prijatelja, a od porodice su prisustvale samo pevačicine sestre. Nataša i Luka su fotke sa svog venčanja ustupili magazinu ''Hello''. Na naslovnoj strani >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je bračni par Lazukić. Ovo je prva zajednička fotografija na kojoj se vidi da je Nataša nosila belu venčanicu koju je oplemenila bidermajerom u nežnim nijansama, a Luka je na sebi imalo krem odelo kratkih rukava koje je nosio bez majice.

Samo u novom broju magazina Hello! BAJKOVITO VENČANJE NATAŠE BEKVALAC NA IBICI 💍

Објава коју дели HELLO! Srbija (@hellomagazinsrbija) дана 28. Сеп 2017. у 11:58 PDT

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.