IMAM ŠIFRU, A VOLIM I DA PIJEM! Pevačica Nataša Bekvalac vodi borbu sa POROCIMA: Godinama idem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 23:07

"IMAM ŠIFRU, A VOLIM I DA PIJEM!" Pevačica Nataša Bekvalac vodi borbu sa POROCIMA: "Godinama idem..."

Sava je da psihoterapija nije tabu - tema!

Pevačica Nataša Bekvalac smatra da je dovoljno psihički ojačala da može da se uhvati u koštac sa svojim porocima.

Uz podršku svog psihoterapeuta, ona je u procesu odvikavanja od pušenja što joj jako teško ide.

- Pored borbe sa kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, je borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šifru - priznala je Nataša koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice.

- Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem, jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak - kaže Nataša, koja uz pomoć svog terapeuta polako ali sigurno svoj život dovodi u red.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

- U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije, ja sam žena iz javnog posla gde vladaju razni pritisci, a ja planiram da još dugo ostanem zdrava - zaključuje Nataša.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.