I Nataša Bekvalac se pravdala pre poreznicima: Pare mi daju tata i bivši muž

Izvor: Svet, 14.Jan.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Nataša Bekvalac se pravdala pre poreznicima: Pare mi daju tata i bivši muž

Nataša Bekvalac dala je izjavu povodom istrage o zaradi estrade, i otkrila odakle joj novac za stan. Pevačica dala izjavu povodom istrage o zaradi estrade, i otkrila odakle joj novac za stan.
Nataša je u Poreskoj upravi provela skoro dva sata, a inspektorima je rekla da su njeni honorari za nastupe “mnogo manji nego što se piše”.
“Nataša je došla po pozivu u Upravu prihoda. Ona je rekla da dolazi iz situirane porodice i da joj novac pretežno daje otac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << fudbalski trener Dragoljub Beklavlac. Nataša je izjavila i da njena sestra Kristina, koja ima butik i bavi se kreiranjem, dobro privređuje”, kaže “dobro obavešteni izvor Blica”.
Ona je rekla i da njen bivši suprug Danilo Ikodinović uredno plaća alimentaciju za njihovu ćerku Hanu. Kada je u pitanju novac koji zarađuje na na stupima, ostala je neodređena.
“Pevačica je rekla da ne nastupa često u inostranstvu, već da pretežno tezgari u Srbiji, čiji je građanin”, rekao je dobro obavešteni izvor.
Bekvalčeva je nedavno kupila luksuzan stan u beogradskom naselju Dedinje. Ona je po završetku razgovora zbrisala na zadnji izlaz, pošto su je ispred glavnog ulaza čekali paparaci.
Procenjuje se da pripadnici domaće estrade godišnje utaje oko 87 miliona evra.
Na udaru poreznika našla se i Sandra Afrika, a kako se ona provela na ispitivanju pročitajte OVDE!

Izvor: Blic
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Fudbal

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATAŠA BEKVALAC: Tata mi je kupio stan na Dedinju, ne zarađujem koliko se priča! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jan.2015

Pevačica je na saslušanju u Poreskoj upravi saopštila da su honorari za njene nastupe "prenaduvani" i da su po nekoliko puta manji..Nataša Bekvalac je juče koro dva sata u Poreskoj upravi davala iskaz inspektorima, a u pokušajima da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.