Hot Vlada Vuksanović: Natin bivši pokazao zgodno telo (foto)

Izvor: Svet, 01.Avg.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot Vlada Vuksanović: Natin bivši pokazao zgodno telo (foto)

Maneken Vlada Vuksanović, koji se proslavio nakon učešća u rijalitiju, kao i zbog veze sa popularnom pevačicom Natašom Bekvalac, nakon raskida sa sadašnjom suprugom Ljube Jovanovića povukao se iz javnosti.

Krah turbulentne ljubavne romanse proredio je njegova pojavljivanja u medijima, ali je Vlada i dalje više nego aktivan na društvenim mrežama, gde postavlja fotografije iz svakodnevnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << života. Zgodni maneken se ovog leta odmarao na Mikonosu, a sada je more zamenio planinskim predelima, gde se jednako dobro oseća.

Фотографија корисника Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) дана 1. Авг 2016. у 10:02 PDT


On je objavio fotografiju na kojoj razgolićen sedi na travnjaku okružen predivnom prirodom, a čini se da mu je beg od tropskih vrućina i vrelih plaža i te kako prija.

Фотографија корисника Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) дана 1. Авг 2016. у 6:22 PDT


Фотографија корисника Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) дана 9. Јул 2016. у 7:13 PDT


Podsetimo, Nataša i Vlada otpočeli su vezu 2012. godine, ali nisu uspeli da održe svoju ljubav. Naime, Vladin poslovni angažman na drugom kontinentu predstavljao je test za njihovu vezu na koju je ubrzo, na Natašinu inicijativu, stavljena tačka. Naime, postojale su nepremostive razlike između njih dvoje i različiti pogledi na svet, te je par odlučio da se razdvoji.

Фотографија корисника Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) дана 30. Јун 2016. у 8:38 PDT

Vlada je, inače, sa svojom tadašnjom devojkom snimio i spot za pesmu “Pozitivna”, gde su pred kamerama razmenjivali nežnosti, navodi portal pink.rs.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Hot Vlada Vuksanović: Natin bivši pokazao zgodno telo (foto)

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2016

Maneken Vlada Vuksanović, koji se proslavio nakon učešća u rijalitiju, kao i zbog veze sa popularnom pevačicom Natašom Bekvalac, nakon raskida sa sadašnjom suprugom Ljube Jovanovića povukao se iz javnosti...Krah turbulentne ljubavne romanse proredio je njegova pojavljivanja u medijima, ali je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.