Izvor: Blic, 07.Apr.2023, 21:12

(FOTO) ISKLESANI MIŠIĆI U PETOJ DECENIJI Nataša Bekvalac golog stomaka došla na koncert: Jelena Rozga okupila srpsku estradu, Aleksandra Prijović blista pored muža Filipa

Pevačica Jelena Rozga večeras je za svoju publiku u Beogradu spremila veliki spektakl u Štark Areni, njene kolege, došle su da podrže pevačicu iz Hrvatske, a Nataša Bekvalac oduševila je sve izgledom.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) ROZGA PLAČE NA BINI Napravila spektakl u Beogradu, publika vrištala iz sveg glasa: "Treba mi samo par sekundi, da upijem vašu energiju"

Izvor: Blic, 07.Apr.2023

Pevačica Jelena Rozga večeras nastupa pred beogradskom publikom u Štark Areni, gde će publici prirediti nezaboravni spektakl, a kada se susrela "oči u oči" sa fanovima, pop divu su savladale emocije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.