Dosta si me sramotila, sad ću ja malo tebe! Mama Nataše Bekvalac POSLALA brutalnu PORUKU, muk u STUDIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2020, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dosta si me sramotila, sad ću ja malo tebe!" Mama Nataše Bekvalac POSLALA brutalnu PORUKU, muk u STUDIJU!

Planira da uradi ovo!

U gostima kod Ognjena Amidžića je pevačica Nataša Bekvalac. Ognjen se na samom početku prisetio Natašine karijere. Ona je zapravo još kao devojčica nastupala u emisiji "Muzički tobogan", a kasnije je i radila na televizije Treći kanal.

Ognjen je pre intervjua sa Natašom razgovarao i sa njenom kćerkom Hanom, koja je rekla da je Nataša veoma stroga majka i da je kontroliše.

- Proverava mi kompjuter, telefon, kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve, a ovako je dobra majka- rekla je Hana.

Ipak, najveći utisak ostavio je Ognjenov razgovor sa Natašinom majkom.

Ona je rekla da je Nataša kao dete bila veoma zahtevna.

- Jednom sam bacila neki stari papir na kojem je ona imala autobram Bebi Dol. Ja ga nađem, ono godinama je bio kod nje, propao papir i bacim. Kada je ona saznala, drama, teška drama. Na kraju sam kopala po đubretu i našla sam ga  - rekla je Natašina majka i dodala da ne ide na Natašine nastupe, ali da će doći na koncert u Areni jer je Nataša to naredila, a svi su se nasmejali pa i Nataša kada su čuli šta joj je majka poručila pred koncert.

- Ide gas - rekla je ona, a Nataša se zacenila od smeha u studiju.

- Tvoja majka mi je rekla kada su se kamere ugasile da ozbiljno razmišlja da uđe u Zadrugu. Kaže da tebe ona malo blamira, pošto ti to njoj radiš celog života - ispričao je Ognjen.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.