Ekskluzivno: Kako se sestre Bekvalac provode na Ibici?

Izvor: Tracara.com, 28.Maj.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Kako se sestre Bekvalac provode na Ibici?

Lud provod na Ibici Pop zvezda Nataša Bekvalac u društvu sestre Kristine, njenog supruga Iva, sestre Jelene Mrkić i još nekoliko drugarica, prošle nedelje otputovala je na Ibicu, kako bi uživala na žurkama otvaranja tamošnjih klubova, ali i snimila novi spot.Naime, atraktivna pevačica na mondenskom ostrvu snima spot za svoj novi singl Kraljica novih ljubavi, koji su uradili Marina Tucaković i Damir Handanović. Ako je suditi po fotografijama sa Ibice, Nataša je svojim fanovima spremila vrlo interesantan spot.“Na koga si lep, na koga si lud, noćas te neću pitati“, stihovi su Natašinog novog singla, za koji svi oni koji su imali prilike da ga čuju tvrde da će biti pravi letnji hit!Pogledajte kako se Bekvalčeve provode na Ibici!Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša i Kristina Bekvalac: Provod na Ibici

Izvor: Story, 28.Maj.2013

Poznate sestre Bekvalac trenutno uživaju na odmoru na Ibici. Pop pevačica Nataša Bekvalac u društvu sestre Kristine, njenog supruga Iva, sestre Jelene Mrkić i još nekoliko drugarica, otputovala je na Ibicu, a tamo uživa na žurkama, a snimila je i novi spot. Nataša je snimila video za novi..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.