Dača Ikodinović: Biću Natašin najbolji prijatelj!

Izvor: S media, 15.Feb.2011, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača Ikodinović: Biću Natašin najbolji prijatelj!

Poznati vaterpolista Danilo Ikodinović, nakon sporazumnog razvoda od pevačice Nataše Bekvalac, u intervjuu za magazin „Stori" revoltirano priča o sestri svoje supruge Jeleni Mrkić i tvrdi da Nata nikada neće imati boljeg prijatelja od njega.

- Nataša je majka mog deteta i moja želja je da ostanemo u najboljim mogućim odnosima. Ne bih da zvučim patetično, ali mislim da ona nema boljeg prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << od mene, kao ni ja od nje. Ako može tako da ostane, u redu, a ako ne - niko neće umreti zbog toga, niti će se bilo šta strašno desiti. Nismo mi ni prvi ni poslednji par koji se razvodi - istakao je Ikodinović, osvrnuvši se na intervju koji je Natašina sestra od tetke i bivša „survajverka" Jelena Mrkić dala za naš list prošle nedelje.

Šta ti je dobar razvod: Kafana i klub puni gostiju!

- Između mene i Nataše još nije gotovo i dok ne bude, njene sestre nisu pozvane da pričaju o tome. Prošle nedelje video sam da je jedna kojoj ni ime ne znam dala intervju i pitam se ko je ona da u novinama priča o tuđem životu. Nije mi jasno kako se ona našla pozvanom da priča kako sam prevario suprugu sa njenom najboljom drugaricom. Strašno - revoltirano je rekao Danilo.

Inače, slavni vaterpolista kaže da je trebalo bolje da zaštiti decu od celokupne situacije.

- Hana ima tri, a Andrea deset godina i naravno da sve kapira. Postavila mi je milion pitanja o svemu što se dešava, ali to je moja greška. Nisam smeo to da dozvolim, jer je ovime i njena privatnost ugrožena.
Pogledaj vesti o: Nataša i Dača razvod,   Nataša Bekvalac

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Želim da budem Natašin prijatelj

Izvor: Blic, 15.Feb.2011

NOVI SAD - Medijska prašina oko razvoda Dače i Nataše polako se smiruje, a poznati vaterpolista je priznao da mu je sve teško palo, kao i da se nada da će njih dvoje ostati prijatelji...Danilo Ikodinović je za magazin „Story” izjavio kako za sedam godina, koliko je proveo sa Natašom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.