Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOĐI MAMI: PREMIJERNO PRIKAZAN NOVI SPOT NATAŠE BEKVALAC

Da dobre stvari ne treba menjati dokazali su Nataša Bekvalac i Coby novom zajedničkom saradnjom na pesmi Dođi mami koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u novosadskom BIG tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi letnji hit. Mala iz srpske Atine blistala je u beloj haljini i sa The post DOĐI MAMI: PREMIJERNO PRIKAZAN NOVI SPOT NATAŠE BEKVALAC appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikad INTIMNIJI INTERVJU Nataše Bekvalac posle NOVE DRAME koju proživljava!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019

Uprkos nepredviđenim okolnostima i tome što je premijera najavljivanog spota za novi singl Nataše Bekvalac pod nazivom “Dođi mami” odložena, pevačica se danas pojavila na zakazanoj promociji iako je prethodnu noć preplakala. Ipak, razlog njenog sloma nije bio samo spot čija je premijera odložena,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.