Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesno te volim: Poslušajte deo nove pesme Nataše Bekvalac!

Nataša Bekvalac pripremila je novo iznenađenje za svoje fanove. Popularna pevačica najavila je radijsku premijeru svog novog singla “Bolesno te volim” koji ćete ekskluzivno čuti u subotu 7. decembra, tačno u 10h na radio Pingvinu! Gostujući na talasima Pingvin radija, Nataša je pričala o novom singlu, ali i najavila novi album. - Pesmu je radio [...]
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGAČIJA OD SVIH: Nova pesma Nataše Bekvalac (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Dec.2013

Otpevala je samo deo pesme koju planira da izvodi na nastupima sa bendom...Prilikom gostovanja na radiju “Pingvin“, Nataša je predstavila deo novog singla “Bolesno te volim”. Spot će biti premijerno prikazan spota u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.