Bekvalčeva objavila fotografiju okićene jelke, uz nju poslala upečatljivu poruku FOTO

Izvor: B92, 05.Dec.2020, 16:52

Bekvalčeva objavila fotografiju okićene jelke, uz nju poslala upečatljivu poruku FOTO

Iako mnogima nije ni do čega, nekim našim poznatim pevačima jeste. Jedna od onih koja se oseća raspoloženo i praznično je pevačica Nataša Bekvalac. Ona je okitila svoju veliku jelku i ponosno okačila fotografiju na Instagram, ali uz nju htela da poruči i nešto važno.

Na fotografiji je raskošno okićena jelka u krupnom planu, ali i Natašine noge u crvenim prazničnim čarapicama ležerno spuštenim na sto.

"Dobro jutro i srećna vam Nova 2021. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam da svi budemo zdravi. Želim da ponovo mogu da zagrlim mamu i tatu. Puno smo naučili draga 2020 dok si trajala, hvala ti, zato te ovako dugo i svečano ispraćam", stoji u opisu fotografije.

Njeni pratiocu su se nadovezali na post porukama: "I ne ponovila se", "Doviđenja", "Ova godina je definitivno za zaborav"...

A šta ste vi naučili iz ove 2020. godine?
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.