BLISTALA U DIVNOJ HALJINI SA ČIPKOM: Nataša Bekvalac objavila slike sa VENČANJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2017, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLISTALA U DIVNOJ HALJINI SA ČIPKOM: Nataša Bekvalac objavila slike sa VENČANJA! (FOTO)

Iz očiju im je isijavala ljubav...

Pevačica Nataša Bekvalac i njen izabranik Luka Lazukić su već neko vreme zajedno, a nedavno su saznali i da će postati roditelji devojčice (na koji način je Nataša otkrila pol deteta, pogledajte na linku OVDE).

BROJI SITNO DO POROĐAJA: Jelisaveta ODUŠEVILA sve - nismo ni znali! (FOTO)

Pričalo se da će njih dvoje organizovati svoje venčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz snova na Ibici i to 25. septembra, na Natin rođendan.

Jelena objavila DIRLJIVU poruku: Ako kažu da je vaše dete sa POSEBNIM POTREBAMA beznadežno...

Međutim, ona je zbunila svoje pratioce fotkama koje je nedavno objavila, a na kojima se vidi da prisustvuje venčanju. Na jednoj slici je samo ona, a u komentaru je stavila emotikone mlade i mladoženje, pa su mnogi pomislili da su ona i Luka zapravo požurili sa svadbom.

Na drugoj slici su (budući) mladenci, koji se zaljubljeno gledaju, ali ovde u oči više zapada njihov stajling. Nata je u haljinici sa čipkom, dok je Luka u beloj majici kratkih rukava, što priznaćete nije baš nešto što bi mladenci nosili na dan svog venčanja.

Pomenutu sliku pogledajte OVDE.

Iz tog razloga se i povela polemika, gde su jedni ubeđeni da su njih dvoje samo gosti na nečijoj svadbi, dok drugi i dalje priželjkuju da su ipak Nata i Luka izgovorili sudbonosno "DA".

Verujemo da će se uskoro sve razjasniti.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.