PRELEPO! Dom Nataše Bekvalac bogatiji za jednog člana, negodovala pa priznala: Ok, preslatka je (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPO! Dom Nataše Bekvalac bogatiji za jednog člana, negodovala pa priznala: "Ok, preslatka je" (FOTO)

Još radosti.

Pevačica Nataša Bekvalac dane u izolaciji provodi sa svojim ćerkama Hanom i Katjom, a od juče je njihov dom bogatiji za još jednog člana.

Poznato je da Nataša voli životinje i da već ima kućne ljubimce, a ovoga puta se pohvalila preko društvenih mreža da je njena starija ćerka Hana za svoj 13. rođendan dobila od drugarica na poklon psa.

- Hvala puno Haninim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugaricama na iznenađenju i poklonu za 13. rođendan. Samo da prijavim da će ostati, naravno. Lepo od vas što ste sve to zajedno smislile (to znam), ali da će Hana tek sad videti šta znači briga o psu i potpuna odgovornost - napisala je lepa Nata, te potom podelila još jednu fotografiju.

- Ok, preslatka je - napisala je Bekvalčeva kojoj posle prvobitnog negodovanja nije trebalo mnogo da padne na šarm novog četvoronožnog prijatelja.

Verujemo da će se novi član brzo uklopiti, a da će biti mažen i pažen  u Natašinom domu, to je sigurno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.