Lepa Nata MOLI za pomoć, kako je se mama ne bi odrekla!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Nata MOLI za pomoć, kako je se mama ne bi odrekla!

Bekvalčevu je sačekalo iznenađenje ispred salaša.

Pevačica Nataša Bekvalac dobila je osam prinova na svom imanju. Naime, neko joj je ostavio mladunce pasa ispred njenog salaša koji se nalazi nedaleko od Novog Sada.

Ona je ovim povodom na svom Instagram profilu objavila video kako se igra sa kučićima, dok se oni svim silama trude da joj iscepaju garderobu i svoje pratioce zamolila da joj pomognu oko udomljavanja ovih mališana.

"Ljudići >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobri, ja vas sada molim da mi pomognete. Ispred salaša mi je ostavljeno osam kučića preslatki su zdravi i veseli, liče na puline", napisla je pevačica pored videa.

Dodala je još i da će ih ona pričuvati, ali da za dva dana putuje, kao i da njena mama neće biti oduševljena ako ih njoj ostavi.

"Mama će me se odreći preko novina ukoliko ih budem njoj ostavila, a vi sigurno ne želite da se mene mama odrekne!", napisla je lepa Nata.

Bekvalčeva je poznata  kao veliki ljubitelj pasa, a jednom prilikom je putem društvenih mreža zapretila svima koji ne vole životinje.

"Ako vam je zbog mog psa neprijatno, biće mi zadovoljstvo da vas zaključam u drugu sobu", napisala je na svom Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.