Verovali ili ne – Iga Švjontek nije vanzemaljac VIDEO

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 10:30

Verovali ili ne – Iga Švjontek nije "vanzemaljac" VIDEO

Posle neverovatne serije pobeda i potpune dominacije svetskim tenisom, Iga Švjontek se ponovo "prizemljila".

Neverovatna Poljakinja, prva teniserka sveta, posle dominacije na šljaci i niza od 37 pobeda zaredom koji je prekinut na Vimbldonu, ponovo je krenula češće da gubi.

U Londonu ju je pobedila Alize Korne u trećem kolu, u Varšavi na šljaci je od nje bila bolja Karolin Garsija u četvrtfinalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sada ju je u drugom kolu Toronta savladala Brazilka Beatriz Hadad Maja.

Devojka koja je nedavno na travi osvojila dva turnira zaredom i igrala polufinale još jednog pokazala je da to nije bila slučajnost.

Ona je od Švjontek bila bolja sa 2-1 u setovima, posle tri časa igre – po setovima 6:4, 3:6, 7:5.

Hadad Maja je bila neumoljiva na servisu, ali je propustila veliki broj brejk lopti i to joj se obilo u glavu u drugom setu, pa meč nije završila ubedljivo.

Povela je Brazilka sa 4:2 u trećem setu, ali se Iga vratila na 4:4.

Uspela je prva na svetu da na 4:5 spasi meč loptu, ali na riternu nije imala nikakve šanse, pa je ponovo izvršen pritisak na njen servis.

Čak tri meč lopte je spasla, ali ne i četvrtu, pa će u četvrtfinalu Mastersa u Torontu dvadesetšestogodišnja Hadad Maja igrati protiv Švajcarkinje Belinde Benčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NLO,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.