Vanzemaljci ipak postoje? Ovaj snimak je zapalio društvene mreže! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanzemaljci ipak postoje? Ovaj snimak je "zapalio" društvene mreže! (VIDEO)

Snimak na kom se jasno vidi NLO na nebu napravio je opštu pometnju na društvenim mrežama, a za samo nekoliko sati ima preko 70.000 pregleda.

Jedan od putnika je, tokom leta iznad Španije, zabeležio krajnje neverovatan momenat.

Naime, na snimku se u jednom trenutku pojavljuje NLO, koji izgleda baš kao onaj koji gledamo u filmovima. On se kreće pod pravim uglom i nalazi se na maloj razdaljini od putničkog aviona. Posle nekoliko trenutaka on nestaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a šta se desilo kasnije za sada nije poznato.

Korisnici društvenih mreža odmah su reagovali, a snimak je izazvao "lavinu" komentara i pokrenuo diskusiju o mogućem dokazu da nismo sami na Zemlji. Dok jedni tvrde da je u pitanju fotomontaža, drugi su ubeđeni da je snimak verodostojan i da se radi o vanzemaljcima.

Uostalom, pogledajte kako je to izgledalo i pišite nam u komentarima šta mislite o ovoj nesvakidašnjoj pojavi:

Видео снято одним из пассажиров во время полета над Испанией. На кадрах отчетливо виден НЛО, который, двигаясь перпендикулярно курсу самолета, пролетает прямо под ним, а затем исчезает в облаках. Что именно это было, неизвестно, зато некоторым пользователям Интернета снова есть о чем поспорить. #новости #нло #видео #испания #полет #блокнот #сми

Објава коју дели Блокнот Новости (@bloknot_russia) дана 10. Апр 2017. у 6:57 PDT
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Snimak zapalio društvene mreže: Evo pokušaja da se svrgne Vučić! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2017

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako nepoznati ljudi presavijaju i ubacuju zaokružene glasačke listiće sa imenom predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Da li je ovo krucijalan dokaz da je ipak bilo krađe na nedavno održanim predsedničkim izborima, ili ipak nevešti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.