Murinjo: Mesi je vanzemaljac, ali nije zaslužio nagradu

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Mesi je vanzemaljac, ali nije zaslužio nagradu

Zvanično najbolji trener sveta u 2010. godini Žoze Murinjo je ponovio svoj stav o dodeli "Zlatne lopte" i rekao da je nju zaslužio neko drugi.

"Već sam govorio o tome. Ćavi, Inijesta i Mesi jesu igrači sa druge planete, igrali su zaista impresivno, ali više bih voleo da je neko drugi bio na podijumu. Snajder i Milito su imali sjajnu godinu sa Interom. Neće biti lako ni Ćaviju, koga odavno poznajem i veoma cenim kao igrača", rekao je Murinjo.

"Specijalni" je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svom stilu dodao da će svoju nagradu brzo zaboraviti.

"Uživao sam u nagradi tokom dodele, uživaću večeras, a već sutra moram da je zaboravim. To je prestižno priznanje na kom sam veoma zahvalan, ali sutra je novi trening i čeka nas važna utakmica", rekao je Murinjo.

On je rekao i da "nije najbolji trener na svetu".

"Ja sam samo trener koje je prošle sezone vodio najbolji tim na svetu, a odličan tim vodim i ove", rekao je Murinjo.
Pogledaj vesti o: NLO

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.