Stihovi Cecine autobiografske pesme!

Izvor: S media, 20.Apr.2011, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stihovi Cecine autobiografske pesme!

Kako "Kurir" ekskluzivno saznaje, Ceca piše pesmu koja bi trebalo da se nađe na njenom novom albumu. "Sivo srce" je naziv numere koja opisuje trenutna dešavanja u pevačicinom životu...

-I ranije je razmišljala o autobiografskim pesmama, ali bi se uvek iznova pronalazila u stihovima koje za nju napiše Marina Tucaković. Nedavno se ponovo latila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pisanja i vrlo je moguće da će ovog puta i otpevati ono što napiše. Čeka se 9. maj od kojeg mnogo zavisi, pa i izlazak novog albuma, rekao je sagovornik "Kurira".

Bojanić: Ceco, ja ću ti dati pare!

Ceca iz pritvora snima spotove?!

Ceca ipak snima novi album

Ceca će uskoro početi s radom u studiju, koji će biti improvizovan u njenoj kući nadomak Marakane. Pesma koju pevačica piše nosi radni naziv "Sivo srce" i opisuje situaciju u kojoj se Ceca nalazi:

"Od neba

tražim spas,

duša urliče,

srce sivo

od okova,

nadam se,

konačno sviće..."


(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.