BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ OTKRILA: SzS napada policiju čim taknu u njihove narko veze! Đilas nosio hranu šverceru kokaina!

Izvor: Kurir, 10.Dec.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ OTKRILA: SzS napada policiju čim taknu u njihove narko veze! Đilas nosio hranu šverceru kokaina!

Državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković kaže da je policija na udaru i da u tome prednjače lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SzS napada policiju čim se taknu narko-dileri. Takvo ponašanje priliči mafijašima" VIDEO

Izvor: B92, 10.Dec.2019

Državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković kaže da lideri opozicionog Saveza za Srbiju mesecima napadaju policiju i osporavaju njene rezultate...Ona je upitala da li su razlog satanizacije i kriminalizacije policijskih službenika familijarne i kumovske veze Dragana Đilasa i Boška Obradovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.