Uživancija: Srpska i ruska misica pevaju Kaljinku (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživancija: Srpska i ruska misica pevaju "Kaljinku" (VIDEO)

Misica Katarina Šulkić, koja je Srbiju predstavljala na ovogodišnjem izboru za Mis sveta, najviše vremena provodila je sa Ruskinjom Janom Dobrovoljskajom.

Lepotica iz Rusije oduševila je javnost kada je objavila duet sa svojom, kako ju je nazvala, sestrom iz Srbije.

- Srbija, sestra. A mislili ste da mi na probama gubimo vreme? - napisala je Jana u opisu videa. Poslušajte kako zvuče "Kaljinka" i "Kaćuša" u izvedbi Katarine i Jane:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SESTRE: Kad srpska i ruska lepotica zapevaju “Kaljinku” i “Kaćušu”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016, 14:41

Foto: Aleksandra Bogićević..Na izboru za "Mis Sveta" srpska misica Katarina Šulkić se najviše družila sa Ruskinjom Janom Dobrovoljskajom, a njih dve su u pauzama i zapevale...- Srbija, sestra! Šta ste vi mislili, da mi na probama gubimo vreme? - napisala je lepa Jana uz snimak koji je izazvao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.