Vučić: Sudski postupak protiv Miškovića biće spoveden

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Sudski postupak protiv Miškovića biće spoveden

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sudski postupak protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića biti sproveden bez obzira na to što će se od sutra on braniti sa slobode.

"Ne komentarišem odluke suda ili tužilaštva o tome da li se neko brani sa slobode. Ne zaboravite da je protiv Miškovića na snazi pravosnažna optužnica i postupak protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njega će biti sproveden", rekao je Vučić gostujući u Dnevniku RTS-a.

On je izrazio očekivanje da će postupak protiv Miškovića biti okončan u roku od godinu dana ili nešto duže i dodao da se nada da će suđenje u svakom slučaju biti efikasno.

"Da li će se (Misković) braniti iz svoje kuće ili ne, u to neću da ulazim", poručio je Vučić.

Miškovićeva kompanija uplatila je danas na račun Specijalnog suda jemstvo od 12 milina evra u dinarskoj protivvrednosti za njegovu odbranu sa slobode i očekuje se da sutra bude pušten iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Nikome ništa ne objašnjavam

Izvor: B92, 22.Jul.2013

Beograd -- Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio da mu "ne pada na pamet" da bilo kome objašnjava ko je od ministara radio loše, a to treba da učine stranke...U izjavi RTS-u, Vučić je rekao da ga je "zabolela izjava" ministra Mlađana Dinkića da treba da kaže šta su to loše radili...

Nastavak na B92...

Sudski postupak protiv Miškovića biće sproveden

Izvor: Akter, 22.Jul.2013

Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sudski postupak protiv Miroslava Miškovića biti sproveden bez obzira na to što će se od sutra on braniti sa slobode

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.